Dostopnost
Search
Close this search box.
PRISLUHNITE ZVOČNIM DRAMAM
Ime
Priimek
Vaš email naslov *
Želim dostop do brezplačne knjižnice zvočnih dram *


GDPR


Vir prijave *
Name *
S prijavo na brezplačni digitalni dostop do knjižnice Zvočnih dram se lahko naročite tudi na prejemanje spletnega mesečnega sporeda in obvestil o dogajanju v SNG Drama Ljubljana.
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Privolitev lahko kadarkoli v celoti ali delno prekličete tudi z izjavo, ki jo pošljete na novice@drama.si ali na SNG Drama Ljubljana, Erjavčeva 1, Ljubljana. SNG Drama Ljubljana bo takoj po prejemu preklica končalo obdelavo osebnih podatkov, temelječo le na privolitvi. Zahtevo po dostopu do osebnih podatkov, popravku, izbrisu, omejitvi obdelave ali prenosu podatkov ali pa ugovor obdelavi lahko kadarkoli pošljete na novice@drama.si ali na naslov SNG Drama Ljubljana, Erjavčeva 1, Ljubljana. Ta naslov je tudi kontakt upravljavca osebnih podatkov, to je SNG Drama Ljubljana, Erjavčeva cesta 1, Ljubljana, njegova pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov pa je Andreja Mrak, e-naslov andreja.mrak@drama.si.
Pritožbo zoper upravljavčevo odločitev o zahtevi posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, je mogoče vložiti na nadzorni organ.
Več informacij o politiki varovanja osebnih podatkov SNG Drama Ljubljana je dostopnih na www.drama.si.
Zapri