Dostopnost
Search
Close this search box.

Skupine vprašanj

Pogosta vprašanja in odgovori

Abonmajev je več vrst

Abonmaji na Velikem odru:

Abonma Plus

Abonma Premiera

Redni abonmaji (Abonma Repriza, Abonma Ponedeljek, Abonma Torek, Abonma Sreda, Abonma Četrtek, Abonma Četrtek popoldanski, Abonma Petek, Abonma Petek novi, Abonma sobota)

Superabonmaji (Superabonma 1, Superabonma 2, Superabonma 3)

Študentski abonma

Dijaški abonmaji (Abonma Dijaški 1, Abonma Dijaški 2, Abonma Dijaški 3)

Abonma Najst

Abonmaji za otroke (Abonma Ciciban sobotni prvi, Abonma Ciciban sobotni drugi)

Abonmaji v Mali Drami:

Abonma Mala Drama Plus

Abonmaji Mala Drama (Abonma Mala Drama repriza,  Abonma Mala Drama 1, Abonma Mala Drama 2, Abonma Mala Drama 3, Abonma Mala Drama 4, Abonma Mala Drama 5)

 

Razlika je v dnevih ogleda predstav. Predstave za abonma Ponedeljek so ob ponedeljkih, predstave za abonma Torek so ob torkih.

Da, redni abonmaji imajo za ogled predstav stalen dan v tednu. Izjema so predstave za študentske in dijaške abonmaje, ki so na sporedu praviloma od ponedeljka do četrtka.

Predstave za Abonma Repriza so na sporedu v prvem terminu po premieri.

Abonma Premiera je na sporedu praviloma ob sobotah.

Abonmaji Male Drame, Superabonmaji in Abonmaja Plus in Mala Drama Plus nimajo stalnega dneva v tednu za ogled predstave.

Abonma Najst je na sporedu praviloma ob petkih.

Abonmaja za otroke sta na sporedu ob sobotah.

Na voljo so sedeži v štirih različnih kategorijah. Med ložami je pleksi steklo.

Sedežni red

Cena abonmaja je odvisna od vrste abonmaja in kategorije sedeža.

Cenik

Jesenski vpis 2022/23:

vsak delavnik med 1. in 15. septembrom

– pri blagajni med 14.00 in 18.00

– po telefonu: 01 426 43 05

– po elektronski pošti: abonma@drama.si

 

Vpis 2022/23 za dijake:

organizirano na šoli do 15. septembra

ali  posamično pri blagajni vsak delavnik med 1. in 15. septembrom

– pri blagajni med 14.00 in 18.00

– po telefonu: 01 426 43 05

– po elektronski pošti: abonma@drama.si

 

Vpis 2022/23 za študente:

vsak delavnik med 3. in 14. oktobrom

– pri blagajni med 14.00 in 18.00

– po telefonu: 01 426 43 05

– po elektronski pošti: abonma@drama.si

Upokojenci imate pri nakupu abonmaja 20 % popusta, dijaki in študenti pa 30 % popusta. Uveljavljate ga z osebnim dokumentom in upokojensko, študentsko ali dijaško izkaznico ali potrdilom o vpisu. Dokazila predložite ob vpisu ali po elektronski pošti.

Dosedanji abonenti lahko podaljšate abonma s plačilom položnice, ki vam jo pošljemo po klasični ali elektronski pošti. Potem, ko plačate, prejmete abonmajsko izkaznico po pošti ali jo prevzamete pri blagajni.

Za kakršnekoli spremembe abonmaja pokličite vodjo vpisa abonmaja (040 364 110) ali pišite na abonma@drama.si. Potrudili se bomo ponuditi drug abonma in/ali ustreznejši sedež, če bo prost.

Če ste se upokojili ali pridobili študentski status, pred plačilom abonmaja pokličite vodjo vpisa abonmaja (040 364 110) ali pišite na abonma@drama.si. Poslali vam bomo položnico z zmanjšanim zneskom.

Ne, na abonmajsko predstavo pridete z abonmajsko izkaznico in jo pri vhodu pokažete biljeterjem. Posebno vstopnico potrebujete le za izbirno predstavo.

Če imate v abonmajskem programu izbirno predstavo, si lahko kadarkoli v sezoni izberete katero od predstav na Velikem odru, v Mali Drami ali izjemoma drugje. Izbrati ni mogoče premier, silvestrskih predstav in še nekaterih. Natančnejše informacije o tem, katere predstave so izvzete, dobite pri blagajni.

Za ogled izbirne predstave pokličete blagajno (01 252 15 11) ali pišete na naslov blagajna@drama.si in si rezervirate vstopnico. Vstopnico je treba prevzeti najpozneje dan pred predstavo.

O programu ste obveščeni z mesečnim sporedom, ki vam ga pošljemo po klasični ali elektronski pošti. O morebitnih spremembah (odpoved predstave ipd.) vas obvestimo s sporočili SMS.

Prosimo, da za preložitev ogleda abonmajske predstave čimprej pokličete blagajno (01 252 15 11) ali pišete na naslov blagajna@drama.si in se dogovorite za nov datum. Skušali vam bomo ponuditi prost sedež v vaši kategoriji.

Da, potrebujemo pa obdarovančeve/obdarovankine podatke za obveščanje (ime, naslov, telefonska številka, elektronski naslov). Abonmajsko izkaznico pošljemo vam ali obdarovancu/obdarovanki. Za nakup pokličite vodjo vpisa abonmaja (040 364 110) ali pišite na abonma@drama.si.

Do povračila ste upravičeni za predstave, ki jih nismo mogli odigrati zaradi razglasitve epidemije. Lahko vam povrnemo proporcionalni delež kupnine za abonma ali pa si predstavo/predstave ogledate v prihodnjih dveh sezonah. Če neodigrane predstave ne bo več na sporedu, si lahko ogledate katero drugo. Za ogled pokličite blagajno (01 252 15 11) ali pišite na naslov blagajna@drama.si.

Za naročilo pokličite vodjo vpisa abonmaja (040 364 110) ali pišite na abonma@drama.si. Gledališki list vam pošljemo brezplačno na vaš naslov pred vsako premiero. Mogoče se je naročiti le na celoten letnik, ne na posamezne številke.

Več informacij o gledališkem listu

Imetniki Dramine kartice si vnaprej naložite sredstva na svoj račun. Predstave si izbirate sami, ob vsakem nakupu se vam vrednost vstopnice odšteva z vaše kartice. Pri tem se vam obračuna 10 % popusta. Za ogled pokličite blagajno (01 252 15 11) ali pišite na naslov blagajna@drama.si. Račun lahko kadarkoli napolnite tudi med sezono. Sredstva na kartici se prenesejo v naslednjo sezono. Kartico lahko tudi podarite.

Več informacij o kartici

Zapri