Dostopnost

Skupine vprašanj

Pogosta vprašanja in odgovori

Abonmajev je več vrst

Abonmaji na Velikem odru:

Redni abonmaji (označeni od VO 1 do VO 12; VO 7 je popoldanski)

Abonma Premiera

Abonma Študentski

Dijaški abonmaji 

Abonma Najst

Abonmaji v Mali Drami (označeni od MD 1 do MD 12)

Ne, abonmaji nimajo stalnega dneva. Predstave študentskega in dijaških abonmajev so na sporedu praviloma od ponedeljka do četrtka.

Razporeditev je odvisna od trenutno veljavnih epidemioloških ukrepov. Med ložami je pleksi steklo.

Sedežni red

Cena abonmaja je odvisna od vrste abonmaja in kategorije sedeža.

Cenik

Jesenski vpis 2021/22:

vsak delavnik med 20. in 30. septembrom

– pri blagajni med 14.00 in 18.00

– po telefonu: 01 426 43 05

– po elektronski pošti: abonma@drama.si

 

Vpis 2021/22 za dijake:

organizirano na šoli do 28. septembra

ali  posamično pri blagajni vsak delavnik med 20. in 30. septembrom

– pri blagajni med 14.00 in 18.00

– po telefonu: 01 426 43 05

– po elektronski pošti: abonma@drama.si

 

Vpis 2021/22 za študente:

vsak delavnik med 4. in 14. oktobrom

– pri blagajni med 14.00 in 18.00

– po telefonu: 01 426 43 05

– po elektronski pošti: abonma@drama.si

Upokojenci in študenti imate pri nakupu abonmaja 20 % popusta, dijaki pa 30 % popusta. Uveljavljate ga z osebnim dokumentom in upokojensko, študentsko ali dijaško izkaznico ali potrdilom o vpisu. Dokazila predložite ob vpisu ali po elektronski pošti.

Dosedanji abonenti lahko podaljšate abonma s plačilom položnice, ki vam jo pošljemo po klasični ali elektronski pošti. Potem, ko plačate, prejmete abonmajsko izkaznico po pošti ali jo prevzamete pri blagajni.

Za kakršnekoli spremembe abonmaja pokličite vodjo vpisa abonmaja (040 364 110) ali pišite na abonma@drama.si. Potrudili se bomo ponuditi drug abonma in/ali ustreznejši sedež, če bo prost.

Če ste se upokojili ali pridobili študentski status, pred plačilom abonmaja pokličite vodjo vpisa abonmaja (040 364 110) ali pišite na abonma@drama.si. Poslali vam bomo položnico z zmanjšanim zneskom.

Ne, na abonmajsko predstavo pridete z abonmajsko izkaznico in jo pri vhodu pokažete biljeterjem. Posebno vstopnico potrebujete le za izbirno predstavo.

Če imate v abonmajskem programu izbirno predstavo, si lahko kadarkoli v sezoni izberete katero od predstav na Velikem odru, v Mali Drami ali izjemoma drugje. Izbrati ni mogoče premier, silvestrskih predstav in še nekaterih. Natančnejše informacije o tem, katere predstave so izvzete, dobite pri blagajni.

Za ogled izbirne predstave pokličete blagajno (01 252 15 11) ali pišete na naslov blagajna@drama.si in si rezervirate vstopnico. Vstopnico je treba prevzeti najpozneje dan pred predstavo.

O programu ste obveščeni s sporočili SMS in z mesečnim sporedom, ki vam ga pošljemo po klasični ali elektronski pošti. O morebitnih spremembah (odpoved predstave ipd.) vas obvestimo s sporočili SMS.

Prosimo, da za preložitev ogleda abonmajske predstave čimprej pokličete blagajno (01 252 15 11) ali pišete na naslov blagajna@drama.si in se dogovorite za nov datum. Skušali vam bomo ponuditi prost sedež v vaši kategoriji.

Da, potrebujemo pa obdarovančeve/obdarovankine podatke za obveščanje (ime, naslov, telefonska številka, elektronski naslov). Abonmajsko izkaznico pošljemo vam ali obdarovancu/obdarovanki. Za nakup pokličite vodjo vpisa abonmaja (040 364 110) ali pišite na abonma@drama.si.

Do povračila ste upravičeni za predstave, ki jih nismo mogli odigrati zaradi razglasitve epidemije. Lahko vam povrnemo proporcionalni delež kupnine za abonma ali pa si predstavo/predstave ogledate v prihodnjih dveh sezonah. Če neodigrane predstave ne bo več na sporedu, si lahko ogledate katero drugo. Za ogled pokličite blagajno (01 252 15 11) ali pišite na naslov blagajna@drama.si.

Za naročilo pokličite vodjo vpisa abonmaja (040 364 110) ali pišite na abonma@drama.si. Gledališki list vam pošljemo brezplačno na vaš naslov pred vsako premiero. Mogoče se je naročiti le na celoten letnik, ne na posamezne številke.

Več informacij o gledališkem listu

Konto pomeni, da vnaprej naložite sredstva na svoj račun v Drami. Predstave si izbirate sami, ob vsakem nakupu se vam vrednost vstopnice odšteva z vašega kontoračuna. Pri tem se vam obračuna 10 % popusta. Za ogled pokličite blagajno (01 252 15 11) ali pišite na naslov blagajna@drama.si. Račun lahko kadarkoli napolnite tudi med sezono. Sredstva na kontoračunu se prenesejo v naslednjo sezono. Konto lahko tudi podarite.

Ob nakupu potrebujemo vaše ali obdarovančeve/obdarovankine podatke (ime, naslov, telefonska številka, elektronski naslov). Sporočite nam višino zneska, ki bi ga radi naložili, in poslali vam bomo predračun. Za nakup pokličite vodjo vpisa abonmaja (040 364 110) ali pišite na abonma@drama.si.

Več informacij o kontu

Zapri