Dostopnost
Search
Close this search box.

Z uprizoritvijo Ameriški sen ameriškega dramatika Edwarda Albeeja v režiji Igorja Pisona, se zgodovinska sezona 2023/24 približuje slavnostnemu zaključku.

Predzadnja premiera programa Male Drame in šele druga slovenska uprizoritev te znamenite groteskne igre o navidezni svobodi in zlaganosti kapitalistične družbe bo v četrtek, 21. marca, ob 20.00 v Mali Drami. V uprizoritvi, ki je nastala po prevodu Zdravka Duše, igrajo Polona Juh, Marko Mandić, Maja Sever, Petra Govc in Maks Dakskobler (k. g.). Ustvarjalno ekipo ob režiserju in glasbenem opremljevalcu Igorju Pisonu sestavljajo še dramaturginja Diana Koloini, lektorica Tatjana Stanič, scenografinja in kostumografinja Anneliese Neudecker, oblikovalec svetlobe Dani Žorž, oblikovalec maske Tomaž Erjavec in asistentka kostumografinje Ana Janc.

Prve ponovitve bodo na sporedu 22., 23., 27., 28. in 29. marca ob 20.00 v Mali Drami. Predstavi, ki bo na sporedu 27. marca, bo sledil pogovor z ustvarjalci v okviru abonmaja Mala Drama Plus. Aprila bo Ameriški sen na sporedu 19., 22., 23. in 24. 4. ob 20.00.

Vstopnice za vse ponovitve so že v prodaji na drama.kupikarto.si in pri blagajni Drame.

Zapri