Dostopnost
Search
Close this search box.

Spoštovane abonentke, spoštovani abonenti,
z velikim veseljem smo pred enim mesecem končno ponovno odprli vrata našega gledališča. Upamo, da nam bodo razmere dovoljevale, da vas jeseni spet povabimo k ogledu predstav v naših dvoranah.

V sezoni, ki se končuje, smo vam ponudili možnost ogleda predstav predvsem po spletu. Nekateri ste si ogledali večino predstav, drugi nekaj manj ali pa ste se odločili počakati na ogled v živo. Zahvaljujemo se vam za podporo, pohvale in predloge za spletne prenose, ki jih bomo skušali tudi nadaljevati. Veliko gledalcev, tudi iz tujine, je namreč izrazilo interes za tako obliko ogleda. Seveda pa si predvsem želimo, da vas vidimo in začutimo v dvorani.

Za tiste abonente, ki si predstav niste ogledali po spletu, bomo predvidoma do decembra razpisali termine abonmajev in vas o tem obvestili s sporočilom SMS. Spored lahko pogledate tudi na naši spletni strani. Če si še niste ogledali izbirne predstave, vas vabimo, da to izkoristite že septembra ali oktobra.

Tudi v prihodnji sezoni bomo razpisali abonmaje, vendar v nekoliko spremenjeni obliki. V rednih abonmajih na Velikem odru in v Mali Drami bodo po tri določene predstave. V abonmaju Premiera bo šest določenih predstav. Pri razporeditvi abonmajskih sedežev bomo upoštevali morebitne omejitve, ki bodo takrat v veljavi. Na začetku nove sezone vas bomo poklicali in se pogovorili o podrobnostih glede vpisa (možnosti vračila, dobropisa in ogleda predstav, ki si jih niste ogledali).

Zahvaljujemo se vam za podporo in upamo, da boste z nami tudi v novi sezoni.

Igor Samobor,
ravnatelj SNG Drama Ljubljana

Zapri