Dostopnost
Search
Close this search box.

Drama Akustika:

Dobrodelni koncert Praznovanje

Ne zamudite dobrodelnega decembrskega praznovanja s člani ansambla SNG Drama Ljubljana in gosti, ki vas bodo popeljali na duhovito pogovorno-glasbeno potovanje.

Celoten izkupiček od prodanih vstopnic bo namenjen dečku Filipu Kočarju, ki se je rodil z Apertovim sindromom, izjemno redko gensko okvaro, ki povzroči abnormalnosti v razvoju kosti lobanje, obraza in okončin. Otroci, rojeni s tem sindromom, morajo biti v času razvoja večkrat operirani (do 18. leta lahko tudi do 20-krat). Filip je junija letos v Parizu prestal prvo večjo operacijo lobanje. Naslednji poseg na obraznem delu je načrtovan za januar, prste na rokah pa mu bodo operirali predvidoma jeseni. Z nakupom vstopnic boste prispevali k uresničitvi načrtovanih operacij in možnosti za lepše življenje Filipa in njegovih staršev. Hvala.

Vstopnice lahko kupite pri blagajni (za postajališčem Drama ob Slovenski cesti) in na spletnih straneh drama.kupikarto.si in eventim.si Vstopnica za prvi in drugi prostor stane 12€, za tretji in četrti prostor pa 8€.

Soudeleženec prireditve je SAZAS.

Fotograf Peter Uhan in snemalec Tone Stojko se odpovedujeta svojemu honorarju.

Zapri