Dostopnost
Search
Close this search box.

Drama Akustika

Avtorski koncert Igorja Leonardija z gosti ob 80-letnici Borisa Juha

Tradition in Transition

Nastopajo
Igor Leonardi (električna, akustična in midi kitara, douss’ngoni, sitar, shawn, gaita, oud)
Ana Vipotnik (glas)
Nino de Gleria (bas)
Enos Kugler (bobni)
Lazaro Amed Hierrezuelo (tolkala, violina, glas)
Samo Lapajne (video)

Album Sangeeta predstavlja avtorsko glasbo Igorja Leonardija iz obdobja desetih let, ko je živel v ZDA in sodeloval z mnogimi svetovnimi glasbeniki, in poznejše skladbe, nastale po vrnitvi v Slovenijo (1995–2005). Avtorsko izrazit in zaokrožen mednarodni projekt združuje in preigrava najrazličnejše glasbene zvrsti.

V desetih skladbah, ki jih je Igor Leonardi ustvaril v sodelovanju z dvajsetimi domačimi in tujimi glasbeniki, slišimo inštrumente in glasbene vplive z vseh celin. Skupni imenovalec projekta sta improvizacija in ljubezen do glasbe, ki zagotavljata poslušalcu vrhunski glasbeni užitek.

V koncertni izvedbi Sangeeta II bomo poleg nekaterih skladb z albuma prisluhnili tudi novejši avtorski glasbi Igorja Leonardija na različnih inštrumentih in ob spremljavi izvirnih videoprojekcij in posnetkov.

Vstopnice lahko kupite pri blagajni (za postajališčem Drama ob Slovenski cesti) in na spletnih straneh drama.kupikarto.si in eventim.si. Vstopnica za prvi in drugi prostor stane 12 €, za tretji in četrti prostor pa 8 €.
Dodatne informacije: 01 252 15 11

Zapri