Družabno Družbeno

Pogovor z ustvarjalci uprizoritve Mati

  Leon, ki je predvsem sredstvo, s katerim avtor posreduje svoje problemsko videnje sveta, svoj celostni psihofizični angažma uperja proti procesom družbene avtomatizacije, proti vsesplošni družbeni uniformizaciji, ki jo neizbežno prinaša ustaljeni družbeni razvoj.
  Brezperspektivnost mladih Leonov, humanistični kriki po etični ureditvi sveta, ki nemočno odzvanjajo v ušesih nosilcev globalnega kapitala, in žrtvovanja starejših generacij za preživetveni minimum mlajših niso več katastrofični surrealistični izleti v iskanju novih umetnostnih form, temveč delujejo bistveno bolj realistično kot v času nastanka besedila.

  Po neposrednem prenosu ponovitve, ki jo bomo odigrali v soboto, 22. maja, ob 20.00, vas vljudno vabimo k sodelovanju v interaktivnem pogovoru z avtorsko in igralsko ekipo. Vprašanja, ki bi jih radi zastavili ustvarjalcem uprizoritve, pošljite na e-naslov info@drama.si ali v zasebnem sporočilu na Facebook in Instagram profilu SNG Drama Ljubljana. Udeležba na spletnem dogodku je brezplačna. V pogovoru lahko neposredno sodelujete na Zoom povezavi ali v živo spremljate javni prenos na Facebook profilu in Youtube kanalu SNG Drama Ljubljana.

  Na sporedu

  • maj
   22
   Veliki oder
   Spletni dogodek
   Prenos v živo z velikega odra
   Zoom povezava: bit.ly/3effLzb
   YouTube povezava: youtu.be/N-AAVeO4g-M
   Facebook povezava: fb.me/e/49v8Zm3ek
   Prost vstop

   2014 © Slovensko narodno gledališče Drama Ljubljana Pravila in pogoji uporabe spletnega mesta   Politika varovanja osebnih podatkov