Drama Akustika

Koncert Silence

TIŠINA MED PREDSTAVAMA

  Ne zamudite redkega kulturnega dogodka, ki je privlačen tako za kritike (po mili volji lahko vadite, kako neopaženo kinkati v dvorani) kot tudi za ljubitelje strogih varčevalnih ukrepov na področju kulture (kulturniki vam bodo naposled dali mir).

  Prvi javni premor med predstavama bo v nedeljo, 28. decembra, ob 19.00 na velikem odru Drame. Za vas smo pripravili dobro uro tišine. Duet Silence bo namreč s svojim dolgoletnim sodelavcem pianistom Igorjem Vićentićem izvedel štirinajst skladb, napisanih za uprizoritve Gorana Bogdanovskega, Primoža Ekarta, Gagika Ismailiana, Tomaža Pandurja, Matjaža Pograjca in Ane Tomović. Nekaj skladb bo prvič izvedenih v živo.

  Priporočamo točnost – še posebej ljubiteljem varčevalne politike. V nasprotnem primeru vas namreč utegne presenetiti začetek predstave.

  Vstopnice lahko kupite pri blagajni (za postajališčem Drama ob Slovenski cesti) in na spletnih straneh drama.kupikarto.si in eventim.si Vstopnica za prvi in drugi prostor stane 12œ€, za tretji in četrti prostor pa 8œ€.

   2014 © Slovensko narodno gledališče Drama Ljubljana Pravila in pogoji uporabe spletnega mesta   Politika varovanja osebnih podatkov