Novice

Odpoved predstav Antigona (1. 3.)

Predstavi Antigona, predvideni za petek, 1. marca, ob 11.00 in 19.30, odpadeta zaradi bolezni v ansamblu. Za več informacij pokličite blagajno 01 252 15 11. Hvala za razumevanje.

Odpoved predstav Ljudje (6., 14. in 22. 3.)

Predstave Ljudje, predvidene za sredo, 6. marca, četrtek, 14. marca, in petek, 22. marca, odpadejo zaradi bolezni v ansamblu. Na te termine bodo uprizorjene druge abonentske predstave. Za več informacij pokličite blagajno 01 252 15 11. Hvala za razumevanje.

Na oder Male drame prihaja Bedenje

»Ni nujno, da človek živi v družini, ampak družina nujno živi v človeku,« zapiše priznani dramatik in mnogostranski gledališki in filmski ustvarjalec Nebojša Pop-Tasić v svoji najnovejši igri Bedenje, napisani za SNG Drama Ljubljana. V krstni uprizoritvi drame, ki se osredotoča na paradigmatski trenutek rojstva, igrajo Saša Tabaković, Sabina Kogovšek, Gorazd Logar, Pia Zemljič, Ivo Ban in Urban Kuntarič. Režiser predstave je Mare Bulc, dramaturg Nebojša Pop-Tasić, scenograf Damir Leventić, kostumografinja Sanja Grcić, lektorica Barbara Rogelj, avtor glasbe Damir Avdić, oblikovalec giba Sebastjan Starič in oblikovalec luči Andrej Hajdinjak. Premiera uprizoritve bo v petek, 22. februarja, ob 20.00. Prve ponovitve bodo na sporedu 23. februarja in 1., 7. in 18. marca ob 20.00. Sobotni ponovitvi 23. februarja bo sledil pogovor z ustvarjalci na odru Male drame.

Marec – mesec žensk (dve vstopnici za ceno ene za izbrane predstave)

Drage žene in dekleta, marca vam čestitamo in želimo vse najlepše ob dnevu žena in materinskem dnevu. Tudi letos smo za vas pripravili posebno marčevsko ponudbo, s katero dobite za izbrane predstave dve vstopnici za ceno ene. Izbirate lahko med:

Sofokles Antigona
Petek, 1. marca, ob 19.30 na velikem odru

Avtorski projekt po motivih kratke proze Raymonda Carverja O čem govorimo, ko govorimo o ljubezni
Petek, 8. marca, ob 20.00 v Mali drami
Sobota, 9. marca, ob 20.00 v Mali drami

Dušan Jovanović Zid, jezero
Sobota, 9. marca, ob 19.30 na velikem odru

Anton Pavlovič Čehov Ivanov
Petek, 15. marca, ob 19.30 na velikem odru

Marjan Nečak, Maja Hrgović Deklica s strunami
Sobota, 30. marca, ob 20.00 v Mali drami

Dve vstopnici za ceno ene dobite ob nakupu pri blagajni Drame, in ne v spletni prodaji ali na Eventimovih prodajnih mestih.

Naše uprizoritve na 28. Dnevih komedije

Med deset uprizoritev tekmovalnega programa 28. Dnevov komedije, ki bodo potekali marca, so uvrščene kar tri naše: Ta veseli dan ali Matiček se ženi Antona Tomaža Linharta v režiji Janusza Kice, Prekleti kadilci Svetlane Makarovič v režiji Tina Grabnarja in Ne pozabite na rože, odrska izpoved Polone Vetrih v režiji Ivane Djilas.

Prestavitev predpremiere, obeh premier in vseh napovedanih februarskih ponovitev krstne uprizoritve Ali: Strah ti pojé dušo

Z namenom tehničnih izboljšav novega prizorišča Fassbinderplac prestavljamo za ta konec tedna načrtovano predpremiero, obe premieri in vse napovedane februarske ponovitve krstne uprizoritve Ali: Strah ti pojé dušo v režiji Sebastijana Horvata. Predpremiera uprizoritve bo tako v četrtek, 14. marca, ob 19.30, premieri pa v petek, 15. marca, in v soboto, 16. marca, ob 20.00 na Fassbinderplacu: Parmova 35, Železniški muzej Slovenskih železnic. 

Za vse dodatne informacije in pojasnila se lahko obrnete na službo za odnose z javnostmi (jernej.pristov@drama.si, 031 626 912), za informacije o menjavi vstopnic prosimo pokličite blagajno 01 252 15 11 (odprta vsak delavnik od 14.00 do 20.00). Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas prijazno pozdravljamo.

Odpoved koncerta Severe in Gala Gjurina (24. 2.)

Zaradi bolezni odpovedujemo koncert Severe in Gala Gjurina v nedeljo, 24. februarja. Pri blagajni Drame lahko kupljene vstopnice zamenjate za koncert Marka Hatlaka & FUNtanga, ki bo v nedeljo, 17. marca, ob 20.00, ali pa dobite vrnjen denar. Za več informacij pokličite blagajno 01 252 15 11. Hvala za razumevanje.

2014 © Slovensko narodno gledališče Drama Ljubljana Pravila in pogoji uporabe spletnega mesta   Politika varovanja osebnih podatkov