Vabilo na predstavitev pred premierama krstnih uprizoritev Krasni novi svet in Sveti mož (30. 11. ob 9.30)

Pred premierama krstnih uprizoritev, Krasni novi svet po motivih Aldousa Huxleyja v odrski priredbi in režiji Barbare Pie Jenič in nove igre Mileta Koruna Sveti mož v režiji Matjaža Zupančiča, vas vljudno vabimo na pogovor z ustvarjalci, ki bo v četrtek, 30. novembra, ob 9.30 v Drama Kavarni.

Premiera krstne uprizoritve Krasni novi svet, v kateri igrata Petra Govc in Nik Škrlec, v videoposnetkih in hologramu pa nastopajo Aljaž Jovanović, Boris Mihalj, Uroš Fürst, Rok Vihar in Tadej Toš, bo v petek, 1. decembra, ob 20.00 v Mali drami. Koproducent uprizoritve je Senzorium, v sodelovanju z Umetniškim društvom Osum in Akademijo umetnosti Univerze v Novi Gorici, s finančno podporo Oddelka za kulturo Mestne občine Ljubljana. Prva ponovitev bo že v soboto, 2. decembra, ob 20.00.

V krstni uprizoritvi nove igre znamenitega režiserja Mileta Koruna Sveti mož igrajo Silva Čušin, Vanja Plut, Saša Pavček, Barbara Cerar, Pia Zemljič, Jurij Zrnec, Gregor Baković, Gorazd Logar, Aleš Valič, Primož Vrhovec in Rok Vihar. Predpremiera bo v petek, 1. decembra, ob 19.30 na velikem odru, premiera v soboto, 2. decembra, ob 20.00.

2014 © Slovensko narodno gledališče Drama Ljubljana Pravila in pogoji uporabe spletnega mesta   Politika varovanja osebnih podatkov