V skladu s spremembo Odredbe ministra za zdravje med 10. in 21. 3. odpovedujemo predstave na velikem odru in ohranjamo predstave in druge dogodke v Mali drami, Drama Kavarni in na levem odru

V skladu s spremembo Odredbe o prepovedi zbiranja na javnih prostorih zaprtega tipa, ki mejo s 500 oseb znižuje na 100 oseb, med 10. in 21. marcem odpovedujemo vse predstave na velikem odru. Predstave in drugi dogodki v Mali drami, Drama Kavarni in na levem odru pa ostajajo na sporedu. Pri blagajni Drame boste lahko kupljene vstopnice za predstave na velikem odru zamenjali za predstave v Mali drami, Drama Kavarni ali na levem odru ali pa dobili vrnjen denar.

Za obiskovalce zagotavljamo ustrezne higienske razmere ter redno spremljamo informacije, nasvete in priporočila uradnih institucij.

V skladu z aktualnimi razmerami vas bomo o vseh drugih spremembah v marcu obvestili naknadno. Spored za april pa bomo objavili takoj, ko bo mogoče. Hvala za razumevanje!

2014 © Slovensko narodno gledališče Drama Ljubljana Pravila in pogoji uporabe spletnega mesta   Politika varovanja osebnih podatkov