Dostopnost
Search
Close this search box.

Dan odprtih vrat

Praznovanje rojstnega dne Drame

V gledališču postanejo vsa pravila, ki veljajo v vsakdanjem svetu, nepomembna. Tudi zakoni, celo fizikalni, do neke mere ne delujejo več, ker je v gledališču doma čarobna sila, ki ji rečemo domišljija. Domišljija pa ne pozna meja. Kadar se gledalci prepustijo, se na odru zgodi čarovnija. Gledališki ustvarjalci, ki stojijo na odru, in tisti, ki ustvarjajo skriti v zaodrju, ustvarjajo čudovite svetove in like, ki v njih živijo. Na Draminem dnevu odprtih vrat boste spoznali Dramine maskerje, garderoberje, šepetalke, rekviziterje, odrske delavce, lučne in tonske mojstre, inšpiciente in še mnoge druge. To so ljudje, ki poznajo vse gledališke skrivnosti, in nekatere vam jih bodo na ta posebni dan zaupali.

Pridružite se nam na predstavitvi gledaliških poklicev, kjer se bomo družili v torek, 21. maja, od 9.00 do 15.30. Zberemo se pred osrednjim vhodom v Dramo.

 

Zaključene skupine, vrtci in šole prijavite obisk na spela.sinigoj@drama.si ali pokličite 041 311 105. Vabljeni tudi gledališki navdušenci vseh starosti, ki boste prišli posamič.

Sponzor dogodka:

mercator

Zapri