Konto – Ustvarite si svoj program

Ugodnosti in prednosti kontoizkaznice

 • Lastna izbira predstav in terminov. Izbirate lahko med premiernimi uprizoritvami sezone 2020/21, gostujočimi uprizoritvami in ponovitvami iz prejšnjih sezon.
 • 10 % popusta na redne cene.
 • Poljubno število vstopnic.
 • Vstopnice cenovnega razreda po vaši želji.
 • Izkaznica je prenosljiva.
 • Brezplačno prejemanje mesečnega urnika. V njem je pregledno predstavljen spored, številne druge informacije pa opozarjajo na posebne dogodke: premiere, gostovanja drugih gledališč ipd.
 • Rezervacija vstopnic po telefonu na številki 01 252 15 11 v času uradnih ur blagajne (ob delavnikih od 14.00 do 20.00, ob sobotah od 18.00 do 20.00 ali uro pred predstavo).
 • Obveščanje o morebitnih spremembah programa (odpoved predstave ipd.).

Kako do kontoizkaznice

 1. Izpolnite naročilnico in jo pošljite na naslov SNG Drama, Erjavčeva 1, 1000 Ljubljana. V času abonmajskega vpisa jo izpolnite in oddajte na vpisnem mestu ali pa vam jo kadarkoli v letu pošljemo po navadni ali elektronski pošti, če pokličete 01 426 43 05 (Ema Peruš).
 2. Na podlagi izpolnjene naročilnice vam pošljemo predračun z zneskom, ki ste ga sami izbrali. Na svoj »konto« namreč položite poljubno vsoto (posamezniki najmanj 50 € in podjetja 300 €), ki jo potem črpate vso sezono. Ko denar porabite, lahko konto kadarkoli spet napolnite (stanje na njem mora biti pozitivno). Če denarja ne izkoristite do konca sezone, se prenese v naslednjo.
 3. Ko je znesek plačan, priporočeno po pošti prejmete kontoizkaznico SNG Drama Ljubljana.

Kontoizkaznica kot darilo

Postopek za pridobitev kontoizkaznice je enak, le da v naročilnici navedete obdarjenčeve podatke (potrebujemo jih za pošiljanje mesečnega urnika in za obveščanje o morebitnih spremembah programa), nato pa še svoje (da vam izstavimo račun). Na naročilnici označite, kam naj pošljemo izkaznico – ali obdarjencu ali darovalcu oz. plačniku računa.

2014 © Slovensko narodno gledališče Drama Ljubljana Pravila in pogoji uporabe spletnega mesta   Politika varovanja osebnih podatkov