Konto – Ustvarite si svoj program

Ugodnosti imetnikov kontoizkaznice:

 • lastna izbira predstav in drugih dogodkov (vse predstave na velikem odru in v Mali drami; nove uprizoritve in tiste iz prejšnjih sezon in vse predstave gostujočih gledališč),
 • 10 % popusta na redne cene,
 • ogled predstave in drugih dogodkov ob vam ustreznih terminih,
 • nakup poljubnega števila vstopnic,
 • izbira vstopnic cenovnega reda po vaši želji,
 • izkaznica je prenosljiva,
 • brezplačno prejemanje mesečnega urnika na želeni poštni naslov,
 • rezervacija vstopnic po telefonu na številki 01 252 15 11 v času uradnih ur blagajne.

Za boljšo obveščenost in lažje odločanje smo vam namenili redno publikacijo – mesečni program, ki vam ga brezplačno pošljemo na želeni naslov do 25. v mesecu za naslednji mesec. Urnik ne le pregledno predstavlja program (po dnevih, urah in trajanju predstav in drugih dogodkov), temveč z dodatnimi informacijami o umetnikih tudi opozarja na posebne dogodke, kakršni so premiere, gostovanja drugih gledališč ipd.

Urnik vam torej omogoča, da vstopnice pravočasno rezervirate in/ali prevzamete pri blagajni gledališča.

Kako do kontoizkaznice

 1. Izpolnite naročilnico, ki jo najdete v abonmajski knjižici, v času abonmajskega vpisa na vpisnem mestu ali pa vam jo kadarkoli v letu pošljemo po navadni ali elektronski pošti (kontakt: vodja vpisa abonmaja Ema Peruš, 01 426 43 05).
 2. Na podlagi izpolnjene naročilnice vam pošljemo račun z zneskom, ki ste ga sami izbrali. Na svoj »konto« namreč položite poljubno vsoto (vendar posamezniki najmanj 50 € in podjetja 300 €), ki jo potem črpate vso sezono. Če sredstva porabite prej, kot ste predvideli, lahko svoj »konto« kadarkoli spet napolnite. Če pa sredstev ne izkoristite v eni sezoni, se prenesejo v naslednjo. Nakazanih sredstev ne vračamo.
 3. Ko je račun plačan, priporočeno po pošti prejmete kontoizkaznico SNG Drama Ljubljana.

Kontoizkaznica kot darilo

Postopek za pridobitev kontoizkaznice je enak, le da v naročilnici navedete obdarjenčeve podatke (potrebujemo jih za pošiljanje mesečnega urnika in za obveščanje o morebitnih spremembah programa), nato pa še svoje (da vam izstavimo račun). Na naročilnici označite, kam naj pošljemo izkaznico – ali obdarjencu ali darovalcu oz. plačniku računa.

Naročilnica za pridobitev kontoizkaznice (pdf)

2014 © Slovensko narodno gledališče Drama Ljubljana Pravila in pogoji uporabe spletnega mesta   Politika varovanja osebnih podatkov