Vstopnice

Vstopnice za predstave in druge dogodke lahko kupite pri blagajni SNG Drama Ljubljana (za postajališčem Drama ob Slovenski cesti) od ponedeljka do petka od 14.00 do 20.00, v soboto od 18.00 do 20.00 ali uro pred predstavo oziroma drugim dogodkom.

Kontakt
01 252 15 11
blagajna@drama.si

Spletna prodaja in druga prodajna mesta

Vstopnice lahko kupite tudi v naši spletni prodaji, na www.eventim.si in Eventimovih prodajnih mestih.

Pomembne informacije

Rezervirane vstopnice morate prevzeti najpozneje dan pred predstavo.

Da ne boste zamudili na predstavo oziroma dogodek, vas vljudno prosimo, da pridete v gledališče vsaj petnajst minut pred začetkom. Vstop v Malo dramo (vhod z Igriške ulice) po začetku predstave ni mogoč, predstave na velikem odru pa si lahko zamudniki do odmora ogledate z balkona (če so na njem prosti sedeži).

Za otroške predstave in koncerte morajo imeti otroci in spremljevalci vsak svojo vstopnico.

Za kupljene vstopnice ne vračamo denarja, prav tako jih ni mogoče zamenjati za ogled druge predstave oziroma dogodka.

Če predstavo oziroma dogodek odpovemo, lahko vstopnice zamenjate za drugo predstavo oziroma dogodek ali pa vam vrnemo denar (prevzeti ga morate v mesecu dni). V primeru, da odpovedano predstavo nadomestimo z drugo v istem terminu in vam le-ta ne ustreza, morate kupljene vstopnice vrniti na blagajno najkasneje do uro pred začetkom nadomestne predstave.

S prijavo na e-novice na vstopni strani boste do 25. v mesecu prejeli program za naslednji mesec.

2014 © Slovensko narodno gledališče Drama Ljubljana Pravila in pogoji uporabe spletnega mesta   Politika varovanja osebnih podatkov