Otroška abonmaja

CICIBAN v petek ob 17.00
CICIBAN MATINEJA v soboto ob 11.00

Štiri predstave

1. Luís Beviá Čarobni mehurčki Gostuje španski umetnik Luis Beviá

Oseba v mehurčku, v katerem je še na tisoče mehurčkov. Majhni, veliki in vseh barv. Drsijo navzdol, pa tudi plezajo navzgor in kljubujejo sili težnosti. Znanost in umetnost se združita v milnem vesolju in oder postane ogromen mehurček, v katerega se bomo ujeli tudi mi.

2. Jera Ivanc Rdeča kapica Gostujeta Lutkovno gledališče Maribor in Zavod Bufeto                               

Kaj se zgodi, če Rdeča kapica iz pravljice bratov Grimm dobi ime, volk sladoled, ušesa zajca, oči sovo, zobje pa dedka. Dobimo novo in svežo Rdečo kapico, v kateri se junakinja zgodbe odpravi skozi gozd po čisto svoji poti in na njej posluša srce.

3. Svetlana Makarovič Kosovirja na leteči žlici Gostuje Slovensko ljudsko gledališče Celje                                 

Radovedna kosovirka Glili si nekega dne želi odpotovati proti severojugovzhodu, kjer bi rada v živo spoznala čudna bitja, ki hodijo po dveh nogah, katerih mladičem se vidi popek in ki sami sebi pravijo ljudje, živijo pa v Človekariji. S seboj povabi tudi prijatelja Glala. Le kakšno bo njuno soočenje s »človekarji«?

4. Leah Wilcox Smrčuljčica Gostuje SNG Nova Gorica            

Vsi vedo, da mora princ Sneguljčico prebuditi s poljubom. Vsi, razen princa. Dobre vile se trudijo princu pomagati, a on jih ne sliši. Idej o tem, kako prebuditi spečo lepotico, mu ne zmanjka, ko pa končno le dojame, kaj mu sporočajo dobre vile, je njegova reakcija neprecenljiva.

Pridržujemo si pravico do spremembe programa. 

2014 © Slovensko narodno gledališče Drama Ljubljana Pravila in pogoji uporabe spletnega mesta   Politika varovanja osebnih podatkov