• Simona Semenič

  to jabolko, zlato

  20. junija ob 20.00

  VEČ
 • Drama bere

  Poezija slovenske moderne: Josip Murn - Aleksandrov in Dragotin Kette

  Festival Drama pred vrati
  Dramina knjižnica za ranljive skupine
  21. junija ob 20.00
  V primeru slabega vremena bo prireditev potekala v Mali drami

  VEČ
 • Samuel Beckett

  Konec igre

  Predpremiera: 29. junija ob 20.00
  Režiser: Diego de Brea

  VEČ
 • Rumena Bužarovska

  Moj mož

  28. avgusta ob 19.30

  VEČ
 • Drama je. kolekcija

  Izdelke lahko naročite na elektronskem naslovu blagajna@drama.si, po plačilu predračuna pa vam jih bomo poslali po pošti na vaš dom. Omogočamo tudi osebni prevzem pri blagajni vsak delovnik, med 14.00 in 20.00. Če želite izdelek poslati kot darilo in dodati svoje osebno voščilo, lahko vaše posvetilo napišemo na roko in ga dodamo k pošiljki.

  VEČ
 1. ŠTIHOVA DVORANA

  to jabolko, zlato

 2. VRT ZA DRAMO

  Poezija slovenske moderne: Josip Murn - Aleksandrov in Dragotin Kette

 3. VELIKI ODER

  Konec igre

 4. VELIKI ODER

  Moj mož

 5. TRGOVINA

  Drama je. kolekcija

Veliki oder v več kot sto let stari avstro-ogrski stavbi že od leta 1919 služi izključno za uprizarjanje dramskogledaliških predstav v slovenskem jeziku. Danes, po številnih prenovah dvorane, sprejmejo parter, cercle, lože in balkon 436 gledalcev.

več

Veliki oder

Od prenove leta 2013 je Mala drama privlačneje opremljena in sprejme 100 gledalcev, vendar še zmeraj ohranja intimno vzdušje malega odra.

več

Mala drama

Zgornji foyer, prostor nad Drama Kavarno, smo posvetili Jerneju Šugmanu, enemu naših najboljših igralcev. Šugmanov salon je namenjen predvajanju arhivskih posnetkov naših uprizoritev, pogovorom, predavanjem in druženju.

več

Šugmanov salon

Kavarna je prostor druženja, branja dnevnih časopisov, literarnih in glasbenih dogodkov, pogovorov, naključnih srečanj in skrbno načrtovanih zmenkov.

več

Drama Kavarna

V okviru Drama Festivala predstavljamo nekatere gostujoče uprizoritve partnerjev našega gledališča.

več

Drama Festival

Veliki oder Mala drama Šugmanov salon Drama Kavarna Drama Festival

Drama Laboratorij je nova programska platforma za preskus novih gledaliških smernic in pristopov.

več

Drama Laboratorij

Mlada Drama je program, namenjen mlajšim gledalcem.

več

Mlada Drama

Akustika predstavlja umetniško suverenost in estetski presežek slovenske glasbene ustvarjalnosti ter ponuja intimne dogodke različnih glasbenih zvrsti na velikem odru.

več

Drama Akustika

Drama Center je skupno ime za dogodke, s katerimi ob posameznih uprizoritvah povezujemo gledališče z najširšim poljem javnega življenja.

več

Drama Center

V SNG Drama Ljubljana že vrsto let družbeno odgovorno sooblikujemo kulturni prostor, v katerem delujemo.

več

Družbena odgovornost

Drama Laboratorij Mlada Drama Drama Akustika Drama Center Družbena odgovornost

Dramateka

Prijava na e-novice

S prijavo na e-novice boste vsak mesec prejemali spored SNG Drama Ljubljana, obenem pa vas bomo z novicami redno obveščali o dogajanju v Drami.Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Privolitev lahko kadarkoli v celoti ali delno prekličete tudi z izjavo, ki jo pošljete na novice@drama.si ali na SNG Drama Ljubljana, Erjavčeva 1, Ljubljana. SNG Drama Ljubljana bo takoj po prejemu preklica končalo obdelavo osebnih podatkov, temelječo le na privolitvi. Zahtevo po dostopu do osebnih podatkov, popravku, izbrisu, omejitvi obdelave ali prenosu podatkov ali pa ugovor obdelavi lahko kadarkoli pošljete na novice@drama.si ali na naslov SNG Drama Ljubljana, Erjavčeva 1, Ljubljana. Ta naslov je tudi kontakt upravljavca osebnih podatkov, to je SNG Drama Ljubljana, Erjavčeva cesta 1, Ljubljana, njegova pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov pa je Andreja Mrak, e-naslov andreja.mrak@drama.si.
Pritožbo zoper upravljavčevo odločitev o zahtevi posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, je mogoče vložiti na nadzorni organ.
Več informacij o politiki varovanja osebnih podatkov SNG Drama Ljubljana je dostopnih na www.drama.si.

2014 © Slovensko narodno gledališče Drama Ljubljana Pravila in pogoji uporabe spletnega mesta   Politika varovanja osebnih podatkov