Ugodnosti Drama Kluba

SNG Drama Ljubljana kot osrednje dramsko gledališče v Republiki Sloveniji z različnimi široko dostopnimi programskimi vsebinami, ki so za člane Drama Kluba še posebej ugodne, odpira nove možnosti za pridobivanje novih vedenj in znanj, osebni angažma in aktivno sodelovanje zainteresiranih posameznikov, ki se želijo vseživljenjsko izobraževati ter kvalitetno in ustvarjalno preživljati prosti čas.

Vabimo Vas, da se včlanite v klub. S plačilom letne članarine pridobite pravico do naslednjih ugodnosti:

  1. Prejemanje mesečnega sporeda, v katerem so označene posebne ugodnosti, in vabil na različne dogodke v SNG Drama Ljubljana.
  2. 30-odstotni popust pri nakupu vstopnic za domača in mednarodna gostovanja na odrih SNG Drama Ljubljana.
  3. 10-odstotni popust pri nakupu vstopnic za koncerte Drama Akustika.
  4. 10-odstotni družinski popust za otroške in mladinske predstave, za največ štiri vstopnice na predstavo. Družinski popust velja pri nakupu najmanj dveh vstopnic (en odrasli in en otrok ali dva otroka).
  5. Prisostvovanje razgrnitvi repertoarja za naslednjo sezono.
  6. Brezplačen vodeni ogled zaodrja ob določenih terminih.
  7. Brezplačna udeležba na dogodkih Družabno in družbeno.
  8. Brezplačen vodeni ogled Slovenskega gledališkega muzeja v Ljubljani.
  9. Brezplačna predavanja o predstavah tekoče sezone s poudarkom na zgodovinskem kontekstu dramskih besedil. Predavanja bomo pripravljali v sodelovanju s Slovenskim gledališkim muzejem.
  10. Vabila na nekatere generalke.

 

2014 © Slovensko narodno gledališče Drama Ljubljana Pravila in pogoji uporabe spletnega mesta   Politika varovanja osebnih podatkov