Novice

Jutri bo na velikem odru predstava Tarzan namesto Jugoslavije, moje dežele

Predstava Jugoslavija, moja dežela, predvidena za jutri, 29. decembra, ob 19.30 odpade zaradi bolezni v ansamblu. Vse, ki ste kupili vstopnice, vabimo, da jutrišnji večer preživite ob ogledu predstave Tarzan, ki bo ob 19.30 na velikem odru. Za dodatne informacije ter morebitno menjavo kupljenih vstopnic za nadomestni termin Jugoslavije, moje dežele ali povračilo denarja pokličite blagajno na 01 252 15 11. Hvala za razumevanje.

Danes bo na velikem odru predstava Jez namesto Jugoslavije, moje dežele

Predstava Jugoslavija, moja dežela, predvidena za danes, 28. decembra, ob 19.30 odpade zaradi bolezni v ansamblu. Vse, ki ste kupili vstopnice, vabimo, da današnji večer preživite ob ogledu predstave Jez, ki bo ob 20.00 na velikem odru. Za dodatne informacije ter morebitno menjavo kupljenih vstopnic za nadomestni termin Jugoslavije, moje dežele ali povračilo denarja pokličite blagajno na 01 252 15 11.

Vabilo k namenitvi dela dohodnine za dobrodelni projekt Odstiramo nove svetove

V sezoni 2017/18 bomo v sodelovanju s Skladom 05 že petič organizirali dobrodelni projekt Odstiramo nove svetove. S projektom bi radi otrokom, ki jim socialna stiska preprečuje redno obiskovanje gledališča omogočili nepozabne gledališke trenutke in kakovostno preživljanje prostega časa z vrstniki. Z abonmajem bi radi razveselili 250 otrok in mladostnikov, vsak iz med njih pa si bo lahko ogledal v povprečju pet predstav.

Odpoved predstave Utopia (15. 12.)

Predstava Utopia, predvidena za danes, 15. decembra, odpade zaradi bolezni v ansamblu. Za menjavo kupljenih vstopnic za nadomestni termin ali povračilo denarja pokličite blagajno 01 252 15 11. Hvala za razumevanje.

Odpoved predstave Kralj Ubu (13. 12.)

Predstava Kralj Ubu, predvidena za danes, 13. decembra, odpade zaradi bolezni v ansamblu. Za menjavo kupljenih vstopnic za nadomestni termin ali povračilo denarja pokličite blagajno 01 252 15 11. Hvala za razumevanje.

2014 © Slovensko narodno gledališče Drama Ljubljana Pravila in pogoji uporabe spletnega mesta   Piškotki