Vabilo na predstavitev krstne uprizoritve Biblija, prvi poskus v režiji Jerneja Lorencija (13. 4.)

V četrtek, 13. aprila, ob 14.15 vas vljudno vabimo na predstavitev krstne uprizoritve Biblija, prvi poskus v režiji Jerneja Lorencija, s katero zaokrožujemo program letošnje sezone na velikem odru. V Drama Kavarni se bomo pogovarjali z režiserjem ter z ustvarjalkami in ustvarjalci uprizoritve, ki so avtorji odrske priredbe knjige vseh knjig.

V uprizoritvi Biblija, prvi poskus igrajo Nataša Barbara Gračner, Nina Ivanišin, Aljaž Jovanović, Marko Mandić, Janez Škof, Jernej Šugman, Tina Vrbnjak, Pia Zemljič, Gregor Zorc in Jakob Lorenci. Dramaturg je Matic Starina, scenograf Branko Hojnik, kostumografinja Belinda Radulović, skladatelj Branko Rožman, oblikovalec luči Pascal Mérat, lektorica Tatjana Stanič in koreografinja Kaja Lorenci.

Predpremiera bo v torek, 18. aprila, ob 19.30 in premiera v sredo, 19. aprila, ob 20.00 na velikem odru Drame. Prvi ponovitvi pa 20. in 24. aprila ob 19.30.

2014 © Slovensko narodno gledališče Drama Ljubljana Pravila in pogoji uporabe spletnega mesta   Politika varovanja osebnih podatkov