Novice

Valentinovo v Drami - Predstava Zaljubljenca za zaljubljene 11. 2.

V soboto, 11. februarja, ob 19.30 vabimo vse zaljubljene na ogled predstave Zaljubljenca na velikem odru, z ugodnostjo 2 vstopnici za ceno 1. Povabite partnerja oziroma partnerico in preživite prijeten večer v naši družbi. Ugodnost velja samo pri blagajni Drame, in ne za spletno prodajo in za nakup na Eventimovih prodajnih mestih.

Jutri bo na velikem odru predstava Tarzan namesto Jugoslavije, moje dežele

Predstava Jugoslavija, moja dežela, predvidena za jutri, 29. decembra, ob 19.30 odpade zaradi bolezni v ansamblu. Vse, ki ste kupili vstopnice, vabimo, da jutrišnji večer preživite ob ogledu predstave Tarzan, ki bo ob 19.30 na velikem odru. Za dodatne informacije ter morebitno menjavo kupljenih vstopnic za nadomestni termin Jugoslavije, moje dežele ali povračilo denarja pokličite blagajno na 01 252 15 11. Hvala za razumevanje.

Danes bo na velikem odru predstava Jez namesto Jugoslavije, moje dežele

Predstava Jugoslavija, moja dežela, predvidena za danes, 28. decembra, ob 19.30 odpade zaradi bolezni v ansamblu. Vse, ki ste kupili vstopnice, vabimo, da današnji večer preživite ob ogledu predstave Jez, ki bo ob 20.00 na velikem odru. Za dodatne informacije ter morebitno menjavo kupljenih vstopnic za nadomestni termin Jugoslavije, moje dežele ali povračilo denarja pokličite blagajno na 01 252 15 11.

2014 © Slovensko narodno gledališče Drama Ljubljana Pravila in pogoji uporabe spletnega mesta   Piškotki